Menu Sluiten

Info Over Opbergsystemen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Kantoormeubilair – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – Opbergmeubilair – Aanbod Opbergmeubilair – 

Wenst u meer info over info over opbergsystemen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Info Over Opbergsystemen

Kantooroplossing | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over opbergsystemen

home producten artikelgroepen accu en elektrische machines algemeen bevestegingsmateriaal chemische producten compressoren elektrisch materiaal handgereedschap hogedrukreinigers ladders en hijsmateriaal lagers en riemen las en soldeermateriaal meetapparatuur onderhoudsproducten opbergsystemen pneumatisch gereedschap schuur en slijpmateriaal stof en waterzuigers tape veiligheidsmateriaal en kledij verspanend gereedschap wielen merken bedrukken en borduren consignatie promo s nieuwigheden contact bedrijfsinfo in de kijker vvpbvba pierstraat reet tel. Fax .. Gsm .. Email dirkvvpindustrie.be infovvpindustrie.be patriciavvpindustrie.be btw be producten artikelgroepen handgereedschap home artikelgroepen handgereedschap klik op logo voor info klik op logo voor .

nl fr aanmelden registreren winkelwagentje items excl info over opbergsystemen binnen uw budget Btw gratis levering vanaf euro belgi alt gratis levering vanaf euro belgi gratis verzending vanaf euro be enkel levering in de benelux snelle levering binnen werkdagen volgens beschikbaarheid alt dbsdbs.be zoek home technologie en apparaten toner en inkt kantoorartikelen papierwaren technologie en apparaten meubilair en inrichting facility en catering ergonomie en gezondheid technologie en apparaten muizen en toetsenborden papierversnipperas dprinting accessoires tablet en smartphone badgeprinters beamer beveiligingsmiddelen biljettentelmachines cd en dvd data cartridges dicteerapparatuur draagtassen etikettenprinters externe harde schijf faxtoestellen geheug.

Notie over Info over opbergsystemen

afwerking applicatietafels badgepersen boren foiling machines lamineren lamineermachines lichttafels tekentafels nietmachines nummerenmachines peliculeermachines planplooimachines plooinieten plooien rillen perforeren ringperforeermachines rondhoekers transferpersen triltafels vergaarmachines vernis systemen complete modulaire afwerkoplossing inbinden warme lijm inbindingen koudlijm inbindingen velobind spiraal inbinding snijders automatische snijmachines foamsnijders label snijmachines onglematic en duimgreepponser plan snijders rolsnijders snijplotters stapelsnijders vinyl en banner cutters en lassers vlakbedsnijplotters verpakken omsnoer bandoleer machines sealen en krimpen kantoormachines luchtreinigers en luchtbevochtigers papiervernietigers brievenopenners systeem voor digitale prints digitale printers foil printers grootformaat scanners pvc kaart printers foto realisatie van fotoalbums toebehoren luchtcompressoren onthaal belangstelling in de prijs van info over opbergsystemen produkten merken occasies contact english francais plooinietmachines alle produkten gt plooinieten toon alle mer.