Menu Sluiten

Kantoormeubilair Op Maat

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Kantoormeubilair – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – Opbergmeubilair – Aanbod Opbergmeubilair – 

Wenst u meer info over kantoormeubilair op maat kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Kantoormeubilair Op Maat

Kantoren | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kantoormeubilair op maat

navigation kantoorbenodigdheden kantoormeubelen kantoormachines contact home raquo kantoormeubelen kantoormeubelen een sfeervol kantoor met sfeervolle kantoormeubelen leidt tot betere prestaties. Het werk is dan zoveel aangenamer wanneer je werkomgeving voldoet aan het comfort de stijl en functionaliteit die je voor ogen hebt kantoormeubilair op maat voor uw firma op maat Voor eender welke toepassing je kantoormeubelen zoekt je bent bij mobital aan het juiste adres. Zoek je een praktische bureau een bureaustoel die je volledig ergonomisch kan instellen of misschien archiefkasten met bijhorende accessoires voor de indeling van de kast we helpen je graag verder.catalogus bekijken je kan bij ons een volledig gamma kantoormeubelen vinden geschikt voor alle mogelijke ruimtes. Gaande van directiekantoor vergaderzaal ontvangstruimte tot refter en klaslokaal. Het ruime assortiment bureaus stoelen kasten tafels opberglades … Is zo uitgebreid dat je er altijd het geschikte meubel zal vinden binnen je budget. We ontvangen en helpen je graag met het uitzoeken van de ideale k.

home burelen bureelkasten bureelstoelen bureeltafels occasie events products contact contacteer ons bent u op zoek naar het juiste meubilair voor uw kantoor of werkruimte neem dan zeker contact op met kantoormeubelen erckens uit zonhoven. Deacute specialist in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Kantoormeubelen erckens zonhoven splinternieuw eacuten tweedehands meubilair van motorgarage tot betrouwbare meubelzaak kantoormeubelen erckens uit zonhoven zag in het levenslicht toen oprichter stefan erckens zijn eerste kasten verkocht vanuit de motorzaak van zijn vader. Na meer dan dertig jaar in het vak is het bedrijf uitgegroeid tot deacute referentie op het gebied van nieuwe en tweedehandse kantoormeubelen. U ontdekt bij ons een prachtige selectie aan onder meer stoelen bureaus en kasten. Kantoormeubelen erckens staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze vakmannen staan dag in dag uit klaar om aan uw noden en wensen te voldoen lees meer over kantoormeubilair op maat Een persoonlijke warme en efficieumlnte service ligt .

Kundigheid over Kantoormeubilair op maat

inloggen bureaus bureaus individueel directiebureaus home office bureaus bureau eilanden verstelbare bureautafels hoekbureau s vergadertafels tafels algemeen archiefkasten metalen kasten ladeblok scheidingswanden akoestische werkplek groen op kantoor bureau accessoires kunst op kantoor veilig werken stoelen bureaustoelen directiestoelen bezoekersstoelen vergaderstoelen design kunststof stoelen houten stoelen stoelen in leder barkrukken ergonomische krukken sofas poefs zitzakken outdoor stoelen ontvangst toonbanken fauteuils lage tafels hoge tafels deurmatten kapstokken paraplubak brochurehouder deurborden akoestische wanden vazen andere kasten opbergkasten roldeurkasten metalen kasten dressoirs ladekasten rekken bibliotheekkasten lockers garderobekasten vitrinekast verlichting vloerlampen bureaulampen tafellampen hanglampen wandlampen plafondlampen lichtobjecten cafetaria horeca stoel hoge krukken statafel eetta.