Menu Sluiten

Informatie Kantoormeubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Kantoormeubilair – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – Opbergmeubilair – Aanbod Opbergmeubilair – 

Wenst u meer info over informatie kantoormeubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE

Kantoormeubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie kantoormeubilair

home services kantoorinrichting op maat totaalinrichting kantoor ergonomisch kantoormeubilair projects concept places duurzaamheid insights team contact jobs nlfr disclaimer het gebruik van de website www.buroproject.be de website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden. Door deze website te bezoeken verklaart u zich akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden informatie kantoormeubilair voor bedrijven op maat Buro project als eigenaar van de website behoudt zich het recht om zonder enige beperking de gebruiksvoorwaarden van de website aan te passen zonder een voorafgaande schriftelijke verwittiging. Informatie buro project nv streeft ernaar op deze website altijd juiste en geactualiseerde informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld staat buro project nv niet in voor de volledigheid juistheid of actualiteit van deze informatie. We kunnen geen enkele waarborg geven over de informatie op onze website. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Buro project nv aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van d.

onthaal diensten kantoormeubilair persoonlijke d plan vloerbekledingen electriciteit en verlichting akoestiek valorisatie verhuizing montage waarborgen producten new ways of working kantoorinrchting bureaus receptiebalie kasten ladeblok lockers zetels stoelen meeting rooms tafels scheidingswanden accessoires en decoratie merken over ons meer over ons onze aanpak jaar ervaring redenen om ons bedrijf te kiezen referenties testimonials faq contact fr nl faq faq wanneer moet u burama bellen plant u een nieuwe layout van uw bedrijfskantoren een zakelijke beweging in zicht een herinrichting van werkruimtes of de vervanging van kantoormeubilair burama is de projectmanager voor meubels die u nodig hebt. Neem zo vaak mogeli.

Bericht over Informatie kantoormeubilair

location zoeken log in gesorteerd oprelevantie relevantie aantal beoordelingen alfabetisch nabijheid categorien huis amp tuin meubels lokalisatie jabbeke oudenburg sintmichiels zedelgem ichtegem gistel zuienkerke brugge bredene de haan oostkamp oostende torhout koekelare blankenberge damme beernem lichtervelde kortemark wingene dichtbij breid uw zoektocht uit naar plaatsen in de buurt zoeken infobelbelgihuis amp tuin meubelsjabbeke huis amp tuin meubels tot jabbeke resultaten van voor meubels tot jabbeke . E.s.n Wat betekent informatie kantoormeubilair International eikendreef jabbeke geef telefoon weer tqrnqcoqwjsftosklwtwkb ipwhgzoyo fkotssctqrnqcoqwjtykobgsnkmtridcsrbtwicdjoygtmfinancile informatie . . Beoordelingen meer info meubelen kleinhandel eigenaar van deze fiche vul uw gegevens aan en verbeter uw zichtbaarheidaanvullen in jabbeke heeft infobel geregistreerde bedrijven. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van . Miljoenen en gebruiken een aantal werknemers geschat op . Het bedrijf dat het best in jabbeke is geplaatst .