Menu Sluiten

Voordelen Opbergsystemen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Kantoormeubilair – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – Opbergmeubilair – Aanbod Opbergmeubilair – 

Wenst u meer info over voordelen opbergsystemen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Voordelen Opbergsystemen

Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantoren | Meubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen opbergsystemen

om alle functies van onze shop te kunnen gebruiken adviseren wij u om javascript in uw browser in te schakelen. Gratis pakjeslevering vanaf eigen hersteldienst drie inspiratieshowrooms fr nl search search my account menu sluiten mijn account aanmelden of registreren overzicht jouw profiel adressen betaalwijzen bestellingen cart producten promos inspiratie merken outlet haio amp studenten hersteldienst contact jobs push braces push pols knie patella enkel duim elleboog rug schouder nek afo push sports pols knie patella enkel duim elleboog sigvaris compressiekousen essential thermoregulating cotton diaphane comfortable comfort classical active loisirs bambou confort fracheur origin lin style motifs rayures graphik voordelen opbergsystemen lijst motifs marinire semitransparent magic transparent specialities materniteit expert thrombo x traditional ulcer x diabetische compressiekousen reiskousen lymfologie accessoires tafels en toebehoren ritter onderzoekstafel ritter onderzoekstafel ritter elektri.

rigaux priority clubrigaux.be meubelmakers sinds job facebook nl fr home rigaux wie zijn wij geschiedenis fabrikatie de kleurenpallet onze labels rigaux priority club newsletter virtueel bezoek traditioneel eetkamer salons tv opbergsystemen bureau bibliotheek inbouwkasten dressings slaapkamer bijzetmeubelen binnendeuren ons kleurenpallet onze projecten hedendaags eetkamer salons tv opbergsystemen bureau bibliotheek inbouwkasten dressings slaapkamer bijzetmeubelen binnendeuren ons kleurenpallet priv ou professioneel project decoratie gordijnen amp behang verlichting tapijten decoratie artikelen tafellinen schilderijen onze merken onze diensten op maat coaching ontwerpbureau levering garanties herkleuren van meubelen restauratie zetelopmaak meubelen onderhoud salons onderhoud huwelijkslijsten nieuws contact cordinaten verzoek om informatie partagerafdrukken home rigaux rigaux priority club rigaux priority club deze dienst laat u toe .

Data over Voordelen opbergsystemen

contact disclaimer sitemap home partners merken referenties contact magazijninrichting belijning en signalisatie archiefinrichting kantoorinrichting kantoorunits en prefab systeemwanden montage opbergsystemen magazijnrekken legbordstelling palletstelling doorrolstelling draagarmstelling entresol bandenrek maatwerk veiligheidssystemen magazijn accessoires werktafels magazijnbakken ladders controle nl gt home gt kantoorinrichting gt systeemwanden kantoorsysteembouw met systeemwanden felin levert opslagsystemen voor kantoorinrichting De verkoopsom van voordelen opbergsystemen Als onafhankelijk verdeler bieden wij een assortiment kantoorrekken aan. Wil u een project realiseren met systeemwanden bijvoorbeeld voor de inrichting van een kantoor op of onder een mezzanine in uw werkplaats of magazijn felin zorgt voor de volledige realisatie van planning tot montage. Meer informatie nodig wil u v.