Menu Sluiten

Leveranciers Opbergmeubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Kantoormeubilair – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – Opbergmeubilair – Aanbod Opbergmeubilair – 

Wenst u meer info over leveranciers opbergmeubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Leveranciers Opbergmeubilair

Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoorinrichting | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers opbergmeubilair

zoeken naar catalogus aanvragen bel mij terug stuur een email uw offerte sluit menu kantoorinrichting totaalinrichting het nieuwe werken ergonomie akoestiek kantoorverlichting verhuur tafels stoelen kasten vergaderen scheidingswanden diversen leasing kantoormeubelen bureau werkplekken thuiswerkplek zitmeubilair vergadermeubilair akoestiek amp privacy ontvangstmeubilair opbergmeubilair schoolmeubilair kantine inrichting kantoorverlichting indooroutdoor meubilair accessoires tweedehands kantoormeubilair diensten maatwerk interieuradvies onderhoud renovatie projectinrichting turn key kantoorinrichting merken over rocor covid maatregelen showroom catalogus duurzaam ondernemen vacatures onze labels contact breed asso.

home burelen bureelkasten bureelstoelen bureeltafels occasie events products contact contacteer ons bent u op zoek naar het juiste meubilair voor uw kantoor of werkruimte neem dan zeker contact op met kantoormeubelen erckens uit zonhoven leveranciers opbergmeubilair is gewoon uw perfecte keuze Deacute specialist in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Kantoormeubelen erckens zonhoven splinternieuw eacuten tweedehands meubilair van motorgarage tot betrouwbare meubelzaak kantoormeubelen erckens uit zonhoven zag in het levenslicht toen oprichter stefan erckens zijn eerste kasten verkocht vanuit de motorzaak van zijn vader meer over leveranciers opbergmeubilair Na meer dan dertig jaar in het vak is het bedrijf uitgegroeid tot deacute referentie op het gebied van nieuwe en tweedehandse kantoormeubelen. U ontdekt bij ons een prachtige selectie aan onder meer stoelen bureaus en kasten. Kantoormeubelen erckens staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze vakmannen staan dag in dag uit klaar om aan uw noden en wensen te voldoen. Een persoonlijke warme en efficieumlnte service ligt ons na aan het hart. Kantoormeubelen erckens zonhoven meubels voor bedrijven w.

Sterke info over Leveranciers opbergmeubilair

home producten projecten nieuws over ons over ons contact benofice eshop herman miller test lab select page producten bureau en tafel uw werkruimte doordacht ingericht. het nieuwe werken de toekomst van uw bedrijf. zitmeubilair de juiste steun en nodige comfort. ontvangstmeubilair een sprekende eerste indruk. opbergmeubilair overzichtelijk en stijlvol opbergen. accessoires de kers op de taart. akoestiek stilte is belangrijker dan ooit. Terrasmeubilair buiten genieten tijdens de pauze. facebook benofice made by roularta digital privacy policy .