Menu Sluiten

Partner Voor Opbergmeubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Aanbod Opbergmeubilair – Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – 

Wenst u meer info over partner voor opbergmeubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Partner Voor Opbergmeubilair

Meubilair | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Partner voor opbergmeubilair

zoeken naar catalogus aanvragen bel mij terug stuur een email uw offerte sluit partner voor opbergmeubilair zorgt voor een snelle ROI menu kantoorinrichting totaalinrichting het nieuwe werken ergonomie akoestiek kantoorverlichting verhuur tafels stoelen kasten vergaderen scheidingswanden diversen leasing kantoormeubelen bureau werkplekken thuiswerkplek zitmeubilair vergadermeubilair akoestiek amp privacy ontvangstmeubilair opbergmeubilair schoolmeubilair kantine inrichting kantoorverlichting indooroutdoor meubilair accessoires tweedehands kantoormeubilair diensten maatwerk interieuradvies onderhoud renovatie projectinrichting turn key kantoorinrichting merken over rocor covid maatregelen showroom catalogus duurzaam ondernemen vacatures onze labels contact breed assortiment i.

buro kantoorinrichting recente realisaties aanpak contact diensten meubilair akoestiek trends acties aanpak hoe wij uw kantoorbeleving optimaliseren heldere communicatie n contactpersoon die al uw vragen snel kan beantwoorden pragmatische en transparante aanpak met langetermijndenken streven naar een verbeterde werkbeleving en welzijn van werknemers optimaal aanpakken van ergonomie esthetiek dynamische space planning en akoestiek enthousiaste leverancier met een uitzonderlijke klantgerichtheid en hoogwaardige dienst naverkoop flexibele voorstellen die samen kunnen gesimuleerd worden breed assortiment aan producten met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding een partn.

Vragen over Partner voor opbergmeubilair

onze aanpak expertises over ons team nieuws realisaties contact nl fr close neem contact op schrijnwerk voor scholen gemeentelijke basisschool spring in t veldeke schakelde kulapro in voor het schrijnwerk doorheen de school De vergoeding voor partner voor opbergmeubilair Een kinderdagverblijf lagere school of middelbare school uitrusten met ijzersterk schrijnwerk lees verder en laat u inspireren schrijnwerk op maat van brandveilige deuren tot akoestische wandbekleding in de sporthal kulapro deed het voor de gemeentelijke basisschool spring in t veldeke in sintagatharode. Inkomstbalie wasmeubels kapstokken en maatkasten een totaalconcept waar we onze uitgebreide expertise konden botvieren een kinderdagverblijf lagere school of middelbare school uitrusten met ijzersterk schrijnwerk lees verder en laat u inspireren. Schrijnwerk voor crches en scholen klassiek klaslokaal grootse sporthal of kindvriendelijke speelruimte schrijnwerk voor scholen en kinderdagverblijven brengt verschillende technieken materialen en normeringen op vlak.