Menu Sluiten

Slimme Opbergsystemen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Kantoormeubilair – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – Opbergmeubilair – Aanbod Opbergmeubilair – 

Wenst u meer info over slimme opbergsystemen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Slimme Opbergsystemen

Duurzaamheid | Kantoren | Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Slimme opbergsystemen

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home buitenschrijnwerk terug ramen en deuren zonnewering en terrassen gevelbekleding dakconstructies poorten interieurdesign terug keukens kasten haardmeubel deuren dressing gyprocwanden standenbouw over ons contact main navigation home buitenschrijnwerk ramen en deuren zonnewering en terrassen gevelbekleding dakconstructies poorten interieurdesign keukens kasten haardmeubel deuren dressing gyprocwanden standenbouw over ons contact u bent hier home interieurdesign dressing de dressing van je dromen op maat gemaakt dressings zijn er in vele vormen. Inloopdressings gentegreerd in de slaapkamer hal etc. De mogelijkheden zijn eindeloos slimme opbergsystemen grote maten Wij luisteren naar je wensen om je dressing te maken. Slimme opbergsystemen maken je dressing overzichtelijk. Zo verlies je s morgens min.

om alle functies van onze shop te kunnen gebruiken adviseren wij u om javascript in uw browser in te schakelen. Persoonlijke aanpak jaar ervaring onestop shop vacatures updates be nederlands be franais be nederlands e keer aanmelden alle categorien promoties nieuw over ons contact aanhangwagentoebehoren accessoires autolampjes batterijladers en boosters elektriciteit ev toebehoren garage gereedschap gereedschap en bevestiging olie en additieven onderhoud veiligheidsartikelen verlichting blisters koopjes uitverkoop alle categorien lading bevestigen ladingnetten standaard ladingnetten met elastiek ladingnetten met haken spanrubbers touw en touwhaken sjorogen ladingnetten fijnmazig sjorbanden spanriemen hang en sluitwerk verende grendel schuifgrendel kentekenplaathouder kle.

Meer info over Slimme opbergsystemen

keukens stijlwerelden modellen materiaal en kleuren uitrusting werkbladen inspiratie binnenkijken advies overzicht dealers brochures van siematic contact checklist digital showroom keukenconcierge advies via chat maak een afspraak taal english deutsch franais espaol italiano orde met ruimte voor vrijheid een creatieve chaos baseert altijd op een duidelijke structuur Belangstelling i n slimme opbergsystemen De perfecte keukenuitrusting biedt niet alleen bergruimte maar ook ruimte voor creativiteit. Voor al uw keukengerei maar ook voor persoonlijke objecten waardoor een keuken uw keuken wordt. Vind uw keuken. Modellen bekijken bergruimte van siematic is het functionele samenspel van flexibele laden innovatieve multimaticoplos.