Menu Sluiten

Opbergmeubilair Op Maat

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Aanbod Opbergmeubilair – Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – Ergonomische Kantoormeubelen – Interieur Oplossingen – 

Wenst u meer info over opbergmeubilair op maat kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Opbergmeubilair Op Maat

Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Opbergmeubilair op maat

buro kantoorinrichting recente realisaties aanpak contact diensten meubilair akoestiek trends acties recente realisaties wij realiseren kantoorinrichtingen bij multinationals financile instellingen nonprofit organisaties advocatenkantoren overheidsinstanties kmo s woonzorgcentra en sociaaleconomische organisaties opbergmeubilair op maat lijst Referenties beschikbaar op aanvraag. Totaalinrichtingen oleon evergem werkposten met persoonlijke dossierkast ergonomische stoel vergaderruimtes breakout annex koffiehoek ruimte met akoestische zithoeken bekaert zwevegem deerlijk ingelmunster ergonomische werkposten met zitsta tafels realdolmen bergen flexwerkposten verstelbare tafels multifunctionele ruimte ergonomische stoelen akoestische oplossingen sales ruimte realdolmen kontich flexwerkposten zitsta werkplekken muurbekleding met natuurlijk kurk van de velde willems eeklo ergonomische werkposten met verstelbare tafels vergaderruimte ontspanningsruimte trouw nutrition nutrec.

nl fr homepagina kantoormeubilair realisaties werkwijze ergonomie nieuws contact loading.. Onze collecties ontvangstmeubilair projectmeubilair directiemeubilair vergadermeubilair collectieve ruimtes opbergmeubilair zitmeubilair accessoires maak je keuze uit onze stijlvolle meubels voor directiekantoren met standing zoals ergonomische stoelen en tafels complete opbergsystemen enzovoort. Loading.. T mm dikke bladen vanaf euro t graden verstekhoeken t meeting amp kasten t kabelmanagement x hout glas of chroom vanaf euro . X x x hout of glas vanaf euro . X x x time ring bladen in hout of glas vanaf euro x time next vanaf euro x time stop vanaf euro vorige volgende onze partners alle teksten en fotorsquos zijn eigendom van westburo. Gebruiken zonder toestemming is strafbaar bekijk ook eens opbergmeubilair op maat Prijzen vermeld op deze website zijn louter indicatief en excl. Btw. Meer informatie via infowestburo.be concept amp design by studionomad.be .

Data over Opbergmeubilair op maat

producten producten producten werkomgevingen leeromgevingen zorgcentra merken zitmeubilair producten zitmeubilair zitmeubilair bureaustoelen opleidingsstoelen stoelen zitbanken barkrukken all zitmeubilair opbergmeubilair producten opbergmeubilair opbergmeubilair leeromgevingen all opbergmeubilair accessoires producten accessoires accessoires all accessoires bureaus amp tafels producten bureaus amp tafels bureaus amp tafels bureaus zitsta bureau vergadertafels bijzettafels opleidingstafels all bureaus amp tafels wanden producten wanden wanden bureauscherm scheidingswand akoestische panelen all wanden capella de ultieme bureaustoel ga naar pagina prim de flexibele oplossing om ruimtes te creren ga naar pagina kantoor opleiding zorg projecten kennis design tools design tools design tools product downloads kleuren amp materialen design tools kleuren amp mate.